Joan Vigó i Josep Ramon Bach

foto poesiaJoan Vigó és un poeta i fotògraf, nascut a Barcelona l’any 1964. Durant els anys vuitanta va ser lletrista de rock ‘n’ roll i cofundador del fanzine El Plafó Contemporani. Des de llavors, s’ha mogut per diferents àmbits: com a guionista a la ràdio i al cinema, i com a col·laborador, a algunes publicacions escrites. L’any passat va presentar la seva primera obra poètica, Pastor d’antenes, un recull de versos acompanyats de les seves fotografies.

El 24 d’abril el podrem conèixer a la biblioteca de Mirasol junt amb Josep Ramon Bach, poeta, narrador i dramaturg sabadellenc.

Josep Ramon Bach es va donar a conèixer per primera vegada als 18 anys, quan va guanyar el certamen del Cercle Sabadallès, l’any 1964. Des de llavors ha estat un autor prolífic, amb més d’una trentena d’obres publicades. Ha guanyat diversos premis: Premi Critica Serra d’Or i Premi Crítica Cavall Verd, amb Ocell imperfecte; el Premi Octubre amb Secreta Dàlia i, novament, el Premi Crítica Serra d’Or amb Caïm.

Els dos poetes són els convidats d’aquest mes al cicle Poe2ia, el qual reuneix mensualment diversos autors. L’acte començarà a les 19:30h i l’entrada és gratuïta.

Deixa un comentari