NOVETATS

Desembre 2017

Catalunya en negre
Mercè Balada

novetat 1

Prepareu-vos per a reviure fets horripilants, visitar escenaris de crims, conèixer víctimes i botxins, entrar en cel·les miserables, assistir a judicis tumultuosos i conèixer el desenllaç d’unes històries escrites amb la sang d’aquesta terra. Anem de l’Alt Urgell a la Ribera del Ebre, de l’Anoia a la Conca de Barberà, tot passant pel Vallès Occidental, el Segrià i el Solsonès, a més de Barcelona i la seva rodalia.

Kurdos
Manuel Martorell

novetat 2

A les portades dels diaris i als mitjans de comunicació, els kurds acostumen a aparèixer vinculats a desastres i aconteixements tràgics: execucions a Iràn, bombardeigs químics, campanyes de neteja ètnica, les bombes i les decapitacions de yihadistes, etc. Però els kurds i kurdes lleven quasi un segle lluitant contra els règims que busquen la seva desaparició, des de les revoltes inicials del Cheik Said fins els seus combats actuals contra l’Estat Islàmic.

No sóc el meu ADN
Manel Esteller

novetat 3

Manel Esteller, referent internacional en l’àmbit del epigenètica, respon en aquest llibre a algunes preguntes sobre aquesta disciplina d’una manera il·lustrativa i divulgativa. Puc heretar les malalties dels meus pares o avis? Fins a quin punt una disciplina com l’epigenètica pot repercutir en la prevenció i el tractament de malalties com el càncer, el Parkinson i l’Alzheimer? I, sobretot, què és l’epigenètica?

Decidides 
Elisenda Albertí

novetat 4

Què tenen en comú una fotògrafa, una espiritista, una empresària, una concertista, una pintora, una industrial i una activista cultural? El fet de ser dones, viure a Catalunya, i estar condicionades per les restriccions pròpies d’una època passada, entre el final del segle XIX i el principi del XX. Totes elles comparteixen una força vital, la de no plegar-se als prejudicis socials que les reduïa a un paper passiu, a ser invisibles i a dependre tota la vida d’un o altre home del seu entorn. Set dones decidides a governar les seves vides a contra corrent, que van destacar en les seves professions i van mostrar una sensibilitat envers els menys afortunats.

 

MÉS NOVETATS D’ADULTS

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

ALGUNES NOVETATS INFANTILS

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Podeu utilitzar el Catàleg per consultar quines són les noves adquisicions de les Biblioteques de Sant Cugat. 

Bona lectura. Us esperem a les Biblioteques!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s