NOVETATS

butlletí novetats teatreJuny 2019

Els colors de l’incendi 

Pierre Lemaitre

img

Febrer de 1927. Tot París assisteix al funeral de Marcel Péricourt. La seva filla Madeleine ha de prendre possessió de l’imperi financer del qual és hereva, però el destí li reserva altres plans. En una Europa falsament confiada, on es veuen sorgir els colors de l’incendi que la recorrerà durant els anys 30, Madeleine respondrà amb coratge i venjativament davant dels motius i els homes responsables de la seva caiguda.

 

El fill de l’italià

Rafel Nadal

img (2)

El fill de l’italià és un viatge a la recerca de la pròpia identitat i la història d’un amor prohibit en plena postguerra. En Mateu creix en una família trencada que no se sent seva. Des de petit lluita per deixar enrere els crits, les baralles i la misèria de casa seva. Aviat descobreix que els seus orígens s’amaguen darrere d’un secret del qual ningú parla: el poble està marcat per l’odissea d’un miler de joves mariners italians que s’hi van refugiar en plena Segona Guerra Mundial.

 

Los señores del tiempo

Eva García Saenz de Urturi

img (4)

Los señores del tiempo, una novel·la ambientada en l’època medieval, es publica sota un misteriós pseudònim: Diego Veilaz. Narra la història de Diago Vela que al 1192 retorna a la seva vila, a Vitòria, i troba al seu germà casat amb la que era la seva promesa. Unai López de Ayala, Kraken, ara s’haurà d’enfrontar a unes morts desconcertants idèntiques al llibre publicat.

 

Voces humanas

Penelope Fitzgerald

img (3)

Londres viu en un estat d’amenaça permanent per als bombardejos dels nazis, però la BBC, la principal font de notícies, segueix funcionant gràcies a periodistes compromesos. En mig d’aquest ambient coneixerem a Sam Brooks, director de programes, Jeff Haggard, director de planificació, i les joves VI, Lise, Della i Annie.

 

MÉS LLIBRES

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Podeu utilitzar el Catàleg per consultar quines són les noves adquisicions de les Biblioteques de Sant Cugat.

Bona lectura. Us esperem a les Biblioteques!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s