NOVETATS

butlletí novetats teatreMarç 2019

Paradís d’ombres 

Núria Gras Rafecas

img (2)

El batlle Tomàs Baró prepara el sopar a la cuina del seu xalet La Massana amb la seva jove amant, l’Elsa Armengol, quan algú li dispara un tret al pit. El director de la policia, en Sebastià Torra, encarrega el cas al seu millor home: l’inspector Frank Moix. Però el malson només haurà acabat de començar. Pocs dies després, dues víctimes més apareixeran assassinades sàdicament a l’interior de la Batllia. Moix s’adona, aleshores, que lluita contra el primer assassí en sèrie del Principat. Algú que passa comptes amb la justícia fent trontollar, de pas, un dels baluards més preuats de la societat andorrana: la seguretat.

 

Els ulls se’m van tancar…

Patrick Bard

9788416804573

La Maëlle és una noia francesa que vol canviar el món. Als seus setze anys és una jove amb un caràcter ferm i una alumna aplicada de l’institut, simpàtica, solidària amb els companys i líder a l’equip d’handbol. Però alguna cosa succeeix en la seva vida, que dóna un gir de 180 graus. Cada dia viu més temps abstreta per les xarxes socials, abandona l’esport, canvia la seva forma de vestir, deixa al seu xicot…De forma gradual, tot el seu interès se centrarà entorn del conflicte que es viu en l’Orient Pròxim: la guerra, els bombardejos sobre la població, la geopolítica… Comença a pensar que la seva missió en la vida és fer la jihad i ajudar de forma activa a qui considera pitjor tractats

 

Milicianas. Mujeres republicanas combatientes

Ana Martínez Rus

img (11)

Des de la Guerra Civil fins l’actualitat s’ha creat un mite sobre les milicianes, dones joves que l’estiu de l’any 36 van marxar al front a defensar la República. Dones que van crear un gran revol a les trinxeres per la seva condició femenina i la seva actitud desafiant davant d’alguns homes que les van veure, en la seva majoria, com a rivals o objectes de desig i no tant com a col·legues. Al llarg d’aquests vuitanta anys, escriptors i cineastes les han recordat com a icones de dones modernes trencat tabús, contribuint a construir una imatge que no sempre corresponia amb la realitat.

 

La sabiduría de los árboles

Vincent Karche

img (14)

El 2003 Vincent va perdre la veu i l’alegria de viure. Al límit de les seves forces físiques, psicològiques i financeres, va marxar a visitar el paratge natural d’un cap amerindi a Quebec, com a últim recurs per ell. Durant la seva estància, que havia de ser de quatre dies però va durar quatre mesos, el cap el va ajudar a retornar a allò essencial. Les primeres paraules que li va dir quan va arribar van ser: “Observa la natura, els arbres; totes les ensenyances estan allà”.

 

MÉS NOVETATS 📖

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

MÉS NOVETATS PEL·LÍCULES

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MÉS NOVETATS INFANTILS

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Podeu utilitzar el Catàleg per consultar quines són les noves adquisicions de les Biblioteques de Sant Cugat. 

Bona lectura. Us esperem a les Biblioteques!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s