NOVETATS

Octubre 2017

Mentes maravillosas
Carl Safina

9788481095746

Aquest estudi ofereix una visió més íntima de la conducta animal, que suprimeix la clàssica frontera que fins ara separava els éssers humans de la resta d’animals. La similitud entre les consciències humana i no humana, el coneixement d’un mateix i l’empatia ens porta a revaluar la nostra relació amb els animals. Safina argumenta que així com nosaltres pensem, sentim, utilitzem eines i expressem emocions, altres criatures i ments amb les que compartim el planeta també ho fan.

Los niños de Irena
Tilar J. Mazzeo

9788403501218

 

Irena Sendler va ser una infermera i treballadora social del gueto de Varsòvia que, durant la Segona Guerra Mundial, va salvar a més de dos mil cinc cents nens jueus condemnats a ser víctimes de l’Holocaust. Aquesta novel·la narra con Irena es va convertir en una heroïna fent front a grans riscos i posant en perill la seva vida, per ajudar a milers d’infants. Molts d’ells encara viuen i expliquen la seva història en primera persona.

El nen filòsof
Jordi Nomen

9788416601288

 

Els menuts són petits grans filòsofs amb una capacitat d’astorament i una curiositat pràcticament sense límits, qualitats filosòfiques destacades. El nen filòsof proposa treballs concrets per tal que pares, mares i pedagogs desenvolupin la intel·ligència filosòfica dels fills.

 La primera part està formada per un assaig breu sobre filosofia i infantesa. La segona conté capítols amb situacions pràctiques i creatives al voltant de les grans qüestions de la història de la filosofia.

Vides aturades 
Bel Olid

9788416915101

 

En un any s’han ofegat 5.000 persones al Mediterrani quan intentaven arribar a Europa. Però com és la vida dels que hi arriben? Bel Olid exposa sense embuts el compendi de vergonyes i humiliacions col·lectives que han de patir centenars de milers de persones que fugen de la guerra i la misèria als seus països d’origen. Condemnats a una vida infrahumana en camps de refugiats inhòspits, diversos testimonis en primera persona, acompanyats de fotografies de Gerard Masagué, ens acosten al dia a dia d’aquesta tragèdia que té noms i cognoms, amb històries personals molt semblants a les nostres que mereixen ser escoltades.

 

MÉS NOVETATS D’ADULTS

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

ALGUNES NOVETATS INFANTILS

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Podeu utilitzar el Catàleg per consultar quines són les noves adquisicions de les Biblioteques de Sant Cugat. 

Bona lectura. Us esperem a les Biblioteques!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s