TEATRE I ARTS ESCÈNIQUES

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater, des de la seva inauguració, està estretament vinculada al Teatre-Auditori Sant Cugat i és per aquesta raó que part del seu fons està dedicat a les Arts Escèniques. El nostre objectiu és especialitzar-nos en aquest àmbit, difondre aquest gènere literari i aquest art, fomentant la seva lectura.

➡ Consulta el Butlletí Temàtic ARTS ESCÈNIQUES

FONS

En aquest fons hi trobareu textos teatrals de totes les èpoques i estils! El teatre grec i romà dels clàssics com Sòfocles o Sèneca i també les obres més universals d’autors tans coneguts com Shakespeare, Moliere, Txèhov, Brecht, Pirandello o Beckett.

No hi falten el teatre català ni espanyol. Des de les peces imprescindibles de l’esplendorós Segle d’Or (s. XVII) amb Tirso de Molina, Lope de Vega o Calderón dela Barca, fins el teatre català, clàssic i contemporani: Àngel Guimerà i Serafí Pitarra, passant per Josep Ma. Folch fins Josep Ma. Flotats, Sergi Belbel o els Comediants i La Fura dels Baus.

REVISTES ESPECIALITZADES

RACÓ DE TEATRE

En aquest Racó de Teatre hi destaquem:

2 thoughts on “TEATRE I ARTS ESCÈNIQUES

  1. No trobo en lloc el monòleg l`Infanticida representat per Emma Viladasau al Romea, Si l’aconseguiu jo el vull comprar.

    1. Pot trobar aquest monòleg al llibre Teatre inèdit de Víctor Català, editat per Camps Calmet. Al següent enllaç pot veure les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona que disposen d’aquest exemplar.
      http://bit.ly/1ZILo6U
      Des de les biblioteques de Sant Cugat podem demanar aquest llibre mitjançant el préstec interbibliotecari, per tal que el pugui agafar en préstec.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s