TEATRE I ARTS ESCÈNIQUES

butlletí novetats teatre

teatre

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater, des de la seva inauguració, està estretament vinculada al Teatre-Auditori Sant Cugat i és per aquesta raó que part del seu fons està dedicat a les Arts Escèniques. El nostre objectiu és especialitzar-nos en aquest àmbit, difondre aquest gènere literari i aquest art, fomentant la seva lectura.

FONS

En aquest fons hi trobareu textos teatrals de totes les èpoques i estils! El teatre grec i romà dels clàssics com Sòfocles o Sèneca i també les obres més universals d’autors tans coneguts com Shakespeare, Moliere, Txèhov, Brecht, Pirandello o Beckett.

En aquest fons no hi falten el teatre català ni espanyol. Des de les peces imprescindibles de l’esplendorós Segle d’Or (s. XVII) amb Tirso de Molina, Lope de Vega o Calderón dela Barca, fins el teatre català, clàssic i contemporani: Àngel Guimerà i Serafí Pitarra, passant per Josep Ma. Folch fins Josep Ma. Flotats, Sergi Belbel o els Comediants i La Fura dels Baus.

Tot això i molt més, ho trobareu al Fons especialitzat de teatre de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.

Revistes especialitzades

 

RACÓ DE TEATRE

En aquest Racó de Teatre hi destaquem:

Anuncis

2 thoughts on “TEATRE I ARTS ESCÈNIQUES

    1. Pot trobar aquest monòleg al llibre Teatre inèdit de Víctor Català, editat per Camps Calmet. Al següent enllaç pot veure les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona que disposen d’aquest exemplar.
      http://bit.ly/1ZILo6U
      Des de les biblioteques de Sant Cugat podem demanar aquest llibre mitjançant el préstec interbibliotecari, per tal que el pugui agafar en préstec.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s