Petit Indiscret

imagen12

El misteri dels set gols en pròpia portaRoberto Santiago. I*** San

L’equip de futbol 7 de l’escola Pla de Dalt són els Futbolíssims. Han fet un pacte i res ni ningú no els separarà mai. Ara han anat a un campionat internacional amb els millors equips del món i els rivals comencen a fer-se gols en pròpia porta. L’equip dels Futbolíssims comença a investigar el que està passant.

Aquest llibre va ser el primer que em vaig llegir de la sèrie i em va agradar molt. És un llibre de misteri i és divertit, perquè són una colla d’amics que estan junts i fan un viatge tots plegats.

Elsa F. 10 anys

 

ET VE DE GUST L’ACTIVITAT QUE ET PROPOSEM?

imagen13

Aquest mes la nostra ciutat acollirà el Festival Nacionalde Poesia. Potser els poemes i els versos us semblen una cosa massa seriosa per vosaltres, per això us proposem una activitat que podria fer-vos canviar d’idea: jugar amb les paraules.

Proveu de dir molt ràpid: Si qui deu deu diu que deu deu, diu el que deu i deu el que diu. Això és un embarbussament, un joc de paraules difícil de pronunciar. Als llibres En cap cap cap, de Jordi Vinyes i Quan dic dic, dic de Francesc Salvà, veureu un munt de reptes amb paraules semblants.

Un altre joc que podeu fer és buscar palíndroms, paraules o frases que es llegeixen igual cap endavant que cap enrere: No sap pas on. En trobareu uns quants a Paraules mirall, de Maria Enrich i Jesús Lladó.

imagen14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anuncis