FNP a les biblioteques

Com cada any a l’octubre es celebra el Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat. Enguany tindrà lloc la 21è edició amb diverses activitats presencials, que es faran del 13 d’octubre al 7 de novembre per diferents espais de la ciutat. Les Biblioteques de Sant Cugat acollirem un recital, un taller infantil i diverses exposicions.

Espectacle poètic

  • Dissabte 16 d’octubre a les 12h.

Amb la Anna Garcia Garay i Gemma Gorga, els vermuts poètics al patí Salut i cures en femení, un espectacle conduït i presentat per Maria Antònia Massanet a la biblioteca Central Gabriel Ferrater.

Per assistir cal reservar plaça a bibliotecagf@santcugat.cat

Activitat infantil

  • Dissabte 16 d’octubre a les 11h.

Una activitat fotogràfica i plàstica que permetrà als infants descobrir la relació entre les imatges i la poesia, el BiblioLab fotopoètic Paraules que són imatges a càrrec de ClicMe a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona.

Per a infants de més de 6 anys.

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia.

Exposicions

L’Associació santcugatenca Firart realitzarà tres exposicions a les biblioteques relacionades amb els poetes de la ciutat, comissariades per Carolina Camanyes:

  • Exposició A Esther, en conversa solitària. Interpretació d’un poema de la Marta Pessarrodona. A partir de l’11 d’octubre a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona.
  • Exposició La confidència. Interpretació d’un poema de Gabriel Ferrater. A partir de l’11 d’octubre a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona.
  • Exposició La Vitrina Les paraules de la Marta. Homenatge a la poeta Marta Pessarrodona en el seu 80è aniversari. Del 13 d’octubre al 4 de desembre a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater

A més, per commemorar l’any Joan Triadú acollirem una exposició cedida per la Diputació de Barcelona:

  • Del 14 d’octubre al 6 de novembre, l’exposició Joan Triadú a la ciutat dels llibres, organitzada per la Generalitat de Catalunya en el 100 aniversari del poeta, escriptor i mestre gironí. A la Biblioteca Central Gabriel Ferrater

Visites guiades a les exposicions

  • Dimecres 13 d’octubre a les 19h.

Inauguració i visita guiada de l’exposició Les paraules de la Marta amb Carolina Camanyes a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Cal reserva plaça a la bibliotecagf@santcugat.cat

  • Dissabte 16 d’octubre a les 11h.

Visita guiada a l’exposició Joan Triadú a la ciutat dels llibres a càrrec de Joan Josep Isern a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Cal reserva plaça a la bibliotecagf@santcugat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s