La volta al món

La primera volta al món es va realitzar en vaixell, una perillosa expedició dirigida per Magallanes de la qual ell mateix no va tornar viu. Avui dia viatjar per mar no és tan perillós, però requereix coneixements i coratge, com el d’algunes famílies que s’han llençat a conèixer el món navegant. Us presentem tres llibres sobre viatges marítims de gent intrèpida.

▪ Magallanes amb la ploma de Zweig ▪

Magallanes. El hombre y su gesta de Stefan Zweig. Amb el rigor històric i la tensió narrativa de Zweig, descobrirem l’aventura marítima de Magallanes.

▪ Un viatge de 17 anys ▪

Aventura a toda vela de Santiago González Zunzundegui. La història real d’una família basca que l’any 1983 va decidir donar la volta al món en vaixell. Durant 17 anys van haver de fer front a tempestes i pirates, van conviure amb contrabandistes i van conèixer tribus primitives.

▪ Un any al Carib ▪

Historias de partir. Soñar, preparar, vivir un crucero sabático de Marie y Hervé Nieutin. Una parella amb tres fills decideix viatjar durant un any pel Carib. Aprendran a navegar, a pescar i arribaran a llocs paradisíacs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s