Viatges per Europa

viatges europa

Aquest estiu serà complicat planificar unes vacances a l’estranger, però nosaltres igualment sortirem de viatge. Amb la literatura de viatges els lectors coneixerem Europa a través dels ulls d’escriptors aventurers. Us recomanem llibres que ens transporten a diferents llocs del nostre continent:

🔸Europa

  • Europa Express de Xavier Moret. L’autor decideix fer un viatge en tren creuant el continent, des de Lisboa fins a Moscou, però no ho fa sol, sinó en companyia de un centenar d’escriptors procedents de gairebé tots els països europeus.
  • Un yanki por Europa camino de Tierra Santa de Mark Twain. El famós escriptor, autor de Tom Sawyer, recull les experiències del seu viatge en vaixell des de Nova York fins a Europa, destí Terra Santa.

🔸Itàlia

  • Suite italiana. Un viaje a Venecia, Trieste y Sicilia de Javier Reverte. Un recorregut per tres ciutats i per les obres de quatre escriptors que les van habitar: Thomas Mann, James Joyce, Rainer Maria Rilke y Giuseppe de Lampedusa.
  • Estampas de Italia de Charles Dickens. Després de recórrer Itàlia durant un any, Charles Dickens va escriure aquest llibre allunyant-se de les descripcions històriques i apropant-nos als llocs que ell va visitar i viure.

🔸 Regne Unit

  • Viaje a contrapelo por Inglaterra y Escocia de Jules Verne. Un diari del viatge que va fer Jules Verne amb el seu amic Hignard per Anglaterra i Escòcia. Amb aquest llibre descobrim un Verne molt diferent del de les novel·les de ciència-ficció.

🔸 Alemanya

  • La via alemanya de Martí Anglada. Un recorregut per la conca de l’Elba, la terra on va néixer Luter, des de les petites ciutats fins a les grans urbs com Dresden, Leipzig, Hamburg i Berlin.

🔸 Turquia

  • La Ruta de la seda de Bernard Ollivier. Ollivier emprendrà un repte difícil, fer la Ruta de la seda sol i a peu. Durant aquesta primera etapa creurà Turquia, coneixerà els seus habitants i alguns dels seus perills.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s