Dia de la Salut de les Dones

woman-in-pink-cardigan-and-white-shirt-leaning-on-the-wall-975657

L’any 1987 la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Sexuals i Reproductius va declarar el 28 de maig com el Dia Internacional de la Salut de les Dones. En aquella assemblea s’havien tractat diversos temes com les malalties que afecten a les dones i, sobretot, de la mortaldat materna. Cada any es celebra aquesta data per recordar i reivindicar el dret de totes les dones a gaudir de salut, no només reproductiva, sinó també sexual i mental. Us presentem alguns llibres sobre salut femenina per seguir aprenent i lluitant per una vida plena:

  • V de vagina d’ Alyssa Dweck y Robin Westen. Tota la informació que necessites i que mai t’has atrevit a preguntar, explicada d’una manera amena i divertida.
  • Millora la salut ginecològica amb ioga i meditació de Maglòria Gurukarm Borràs-Boneu. D’una manera senzilla i pràctica, la ginecòloga i professora de ioga, Maglòria Gurukarm Borràs-Boneu, detalla els exercicis que et permeten conèixer el teu propi cos i millorar la teva salut.
  • Ser mujer de Juan José Vidal Peláez i Rafael Jiménez Ruiz. Un llibre de referència per a la dona de la Unitat de la Dona de la Clínica Ruber; un recorregut per totes les etapes de la vida des de la pubertat fins la tercera edat.
  • Superwoman. El estrés en la mujer de Marisa Bosqued. Una guia d’autoajuda per els dubtes i els problemes que afronten les dones en el seu dia a dia.
  • Medicina de genero de Marek Glezerman (ebook). Aquest doctor denuncia com els metges tracten els pacients d’ambdós sexes com si les seves necessitats fossin idèntiques, efectuant les investigacions predominantment amb homes. Reivindica un canvi de paradigma, la medecina de gènere.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s