Torna “Rent”

245px-Rent_at_Nederlander_Theatre_in_BroadwayRent, el musical de Jonathan Larson, va ser estrenat per primera vegada el febrer de 1996 a Nova York. El mateix any va saltar del Off Broadway als escenaris de Broadway (al Nederlander Theatre) i, a més, va començar la seva gira per Estats Units. Un gran èxit que va continuar durant els 12 anys que es va mantenir en cartell.

A Barcelona

A Barcelona es va estrenar el novembre de 1999 al teatre Principal i després d’un any va començar la seva gira per la resta del país. Amb motiu del seu 20è aniversari, l’obra torna a la ciutat amb la mateixa productora, Focus, i  també amb Daniel Anglès que passa de ser protagonista (al 1999) a ser el director.

El musical

Rent és conegut per ser el musical dels anys noranta, tot i així no ha perdut la seva actualitat, els protagonistes, vuit joves bohemis que lluiten per sobreviure a la ciutat de Nova York, han d’enfrontar problemes tan habituals avui com viure en pisos que no poden pagar, l’amenaça de la precarietat o la de la Sida.

L’obra es podrà veure del 26 de març al 26 de maig al Teatre Condal de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s