3 novel·les i un còmic per al 25N

violencia genereAquest dimecres se celebra el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona. Un dia per a la sensibilització i la denúncia de la violència contra les dones de tot el món, un dia per a visualitzar i combatre el gran problema que afronta la nostra societat, un dia per recordar les 44 víctimes mortals per violència de gènere en el que portem d’any. A través de la literatura ens apropem a les víctimes, a la seva vida i al conflicte i la lluita interna que suposa viure sota aquestes condicions.

La perillosa relació entre Julia Valera, una jove escriptora d’èxit, i Gaspar Ferré, un home de 57 anys que es considera superior a ella i la intenta subordinar a través dels sentiments amorosos.

Dues dones s’uneixen davant les terribles circumstàncies de violència domèstica i política que els envolten. Aquest vincle els hi ajudarà a superar la por i trobar l’esperança.

Una dona és maltractada pel seu marit, pel desamor, la gelosia i la traïció. Prudencia es sotmet, obeeix i no es rebel·la. Poc a poc veiem com renuncia a la seva identitat.

Aquest còmic ens parla de Una, una noia de tretze anys que pateix diferents actes violents que no només la faran sentir indefensa i sola, sinó també culpable.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s