En bicicleta

bici portadaLes bicicletes serveixen per molt més que per fer exercici, poden servir com a mitjà de transport urbà. A alguns països del món, com a Índia, Xina, Cuba i Corea del Nord o, dins d’Europa, Dinamarca i els Països Baixos, són un dels mitjans més utilitzat per moure’s per les ciutats. Degut a la congestió del tràfic, la bici s’ha convertit en una de les principals alternatives a la mobilitat urbana. Si sou dels que prefereixen pedalejar per la ciutat, us recomanen aquests llibres per a ciclistes urbans.

MOBILITAT

REPARACIÓ

  • La Bici. Manual de reparación de Chris Sidwells. Des de bicicletes de muntanya y carretera, fins a bicis de passeig, aquest llibre t’ajudarà a mantenir el teu vehicle en perfectes condicions amb explicacions i fotos detallades.

 

ITINERARIS

  • Barcelona amb bicicleta de Gabriel Pernau i Eliseu T. On hi ha carril bici? On guardo la bici quan arribi? Aquest llibre ens presenta 20 itineraris per descobrir la ciutat de Barcelona pedalejant.

CICLOTURISME

ACTIVISME

  • Bicicletas vs coches. La bicicleta: ¿el motor del cambio? de Fredrik Gertten. Avui dia, anar en bici per la ciutat s’ha convertit en molts casos en tota una declaració ideològica. En aquest documental molts activistes defensen la seva lluita per unes ciutats més sostenibles i habitables.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s