Dia de les llengües

dia de les llengüesLa diversitat lingüística és un element molt important dins l’herència cultural d’Europa i una eina de comprensió intercultural entre els pobles, per això el Consell d’Europa va promoure el Dia Europeu de les Llengües, que se celebra el 26 de setembre amb l’objectiu de potenciar el plurilingüisme.

Amb motiu d’aquest Dia de les Llengües, des de les biblioteques us animen a conèixer el nostre fons d’autoaprenentatge d’idiomes:

Per aprendre: trobareu tot tipus de material d’autoaprenentatge en català, castellà, anglès, alemany, àrab, basc, francès, italià, rus, xinès, japonès, entre d’altres. Per aprendre al vostre ritme, tant si voleu començar des del principi com si voleu perfeccionar una llengua.

Per llegir: a les biblioteques tenim novel·les en versió original i lectures adaptades, a més de revistes en diferents idiomes, com per exemple, Time o L’Obs.

Per practicar: podeu conversar en català als nostres Clubs de Lectura o apuntar-vos als clubs de lectura i grups de conversa en llengües estrangeres de l’Ateneu Santcugatenc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s