Cicle de Viatges Literaris

IMG_20180709_201319L’any 2016 es va iniciar el cicle Viatges Literaris per les biblioteques, un conjunt d’espectacles literaris amb acompanyament musical, que ens transporten a diversos llocs del món. Cada biblioteca organitza el seu viatge: un a la biblioteca de Mirasol, un altre a la de Volpelleres i dos a la biblioteca Central. Els espectacles els realitzen actors i músics professionals que recullen textos literaris d’una regió en concret i els hi donen vida, permetent-nos viatjar a través dels textos.

Aquesta activitat es fa a l’estiu, al mes de juliol. L’any 2016 els llocs escollits van ser: Lisboa, Nova York, Buenos Aires i Àfrica. Algunes de les actrius participants van ser Àngels Bassas i Sandra Rehder.

L’any 2017 vam viatjar per Brasil, Grècia, Itàlia i Pèrsia. Alguns dels que ens vam acompanyar vam ser l’actriu Gisela Figueres i l’actor Elies Barberà.

El 2018 s’ha consolidat el cicle literari, el nombre d’assistents va en augment i s’està establint com una activitat d’estiu a les biblioteques. Els espectacles d’aquest juliol han estat: Destí, enlloc; Camins del Paradís; Itinerari d’illes remotes i Una terra anomenada Romania. Alguns dels actors participants en aquesta edició han estat: Berta Vidal, Jordi Oriol, i el conegut actor Jordi Boixaderas.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s