Festa Llibre Gegant 2018

llibre_gegantLa festa del Llibre Gegant és una iniciativa que té com objectiu fomentar la lectura, l’escriptura i la il·lustració amb la creació conjunta d’un llibre. En primer lloc, es lliura el material als infants perquè redactin els seus contes. Després, aquests els hi passen als il·lustradors que participen a la festa, els quals posaran posaran imatges a les seves històries.

Enguany es celebrarà el dia 13 de maig a les 11h del matí a la plaça Barcelona de Sant Cugat. Els contes s’exposaran a la mateixa plaça i, posteriorment, s’editarà un Llibre Gegant amb ells. Aquesta activitat és gratuïta i està adreçada a infants de Primària.

A més, si encara no coneixeu el Llibre Gegant o si voleu tornar a veure el de l’any passat, a la biblioteca Central el trobareu exposat fins el 20 d’abril.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

2 thoughts on “Festa Llibre Gegant 2018

 1. Estan mirant de canviar de data…

  Carolina Hernandez
  Ajuntament de Sant Cugat
  Tel. 93.590.76.90
  carolinahernandez@santcugat.cat
  http://www.santcugat.cat
  Aquest correu electrònic, així com qualsevol dels seus annexos, conté informació confidencial de l’Ajuntament de Sant Cugat. El seu contingut és per a ús exclusiu de les persones destinatàries, conseqüentment no està permesa la seva difusió, còpia o utilització per terceres persones. Si ho rebeu per error, si us plau notifiqueu-ho a qui us l’ha enviat i destruïu el missatge i tots els seus annexos o còpies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s