Rosa Mª Arrazola i Marta Pérez Sierra

poe2iaRosa M. Arrazola és una poeta i artista plàstica de Barcelona, que treballa donant classes de llengua a un institut. Ha publicat diversos poemaris amb els quals ha obtingut diferents premis: el Premi Francesc Candel de Barcelona, el Premi Esteve Albert de la Vila d’Argentona, el Miquel Àngel Riera de Manacor, l’Antoni Massanell de Vilafranca del Penedès, la Flor Natural dels Jocs Florals de Sants, el Foment Martinenc, l’Estabanell de Poesia d’Òmnium Cultural del Vallès Oriental o el Ventura Gassol de La Selva del Camp.

El pròxim dimarts 23 de gener a les 19:30h es trobarà a la biblioteca de Mirasol amb la poeta Marta Pérez Sierra, en una nova sessió del cicle Poe2sia, organitzat per les Biblioteques de Sant Cugat.

Marta Pérez Sierra, també barcelonina, és mestra i llicenciada en Filologia Catalana. Ha publicat un llibre de relats curts i diversos poemaris. Com a escriptora ha rebut alguns reconeixements: : els Jocs Florals de Gràcia 1986, relats breus Tram 2007, narrativa curta Vila de Castellbisbal 2009, finalista Hiperbreus de Movistar 2009, menció especial Jordi Pàmias de poesia 2009, entre d’altres. A més, està relacionada amb al món de la creació plàstica, ja que coordina la iniciativa “Il·lustra un poema de mps”.

Les dues artistes es trobaran a la biblioteca de Mirasol per parlar-nos de poesia i recitar alguns dels seus versos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s