Escape book

live-escape-game-1155620_960_720Un Escape Room és un joc en la qual un grup de jugadors són tancats en una habitació on hauran de solucionar enigmes i trencaclosques de tot tipus, per anar desenllaçant la història final i així escapar abans que finalitzi el temps establert (normalment 60 minuts). Aquest jocs estan ambientats en temes molt diferents, naus a l’espai, bunkers militars, cases encantades, comissaries de policia, tot un ampli ventall de llocs per situar una història i viure-la.

Els escape room van començar al Japó al 2007 i es va anar estenent ràpidament per tot el món. Fa poc aquesta moda també va arribar a les editorials, prova d’això és el llibre d’Ivan Tapia Escape book, publicat per Planeta Libros. Tapia ens proposa acompanyar a Candela, una periodista que investiga delictes econòmics i financers i que ha estat tancada en un laberint. Haurem de resoldre enigmes i seguir avançant fins a, en última instància, escapar. Aquest escape book ens desafia a veure si són capaços de superar el repte.

Si us agraden els escape room, us recomanem també El libro de los enigmas de Sherlock Holmes, amb 140 reptes mentals inspirats en els casos del detectiu més famós del món. Si a més sou fans d’ El Senyor dels Anells, proveu els desafiaments de El libro de los enigmas de J.R.R. Tolkien, amb 150 endevinalles inspirades en la Terra Mitjana.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s