BiblioLabs

bibliolabBiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals que desenvolupa i dóna suport a activitats que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de la experimentació, amb metodologies innovadores i creatives, en un entorn col·laboratiu i obert a la ciutadania. Els projectes desenvolupats en aquest programa abasten diferents branques del coneixement, a més, en moltes d’elles el factor tecnològic té un paper important com a eina vehicular.

Antecedents

A la Xarxa de Biblioteques Municipals en els darrers anys s’han fet projectes en forma de BiblioLab, que van néixer de manera diferent i separada, però que tenien en comú la creativitat i la innovació. Alguns exemples són el projecte Cuines del món (de la Biblioteca Fondo de Santa Coloma de Gramenet), Laboratori de lletres i imatges (de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers) o el Library Living Lab (de la Biblioteca Miquel Batllori de Sant Cugat).

Programa de cursos

Actualment la Diputació de Barcelona ha creat un programa amb més de 350 activitats a diverses biblioteques de la Xarxa, entre elles les Biblioteques de Sant Cugat.

Els BiblioLabs començaran a la nostra ciutat aquest mes d’octubre amb Introducció a la robòtica bàsica: Oblobots, que es farà el divendres 20 d’octubre a la biblioteca de Volpelleres, a càrrec de Tangencial.

Les places són limitades i cal inscriure’s prèviament.

cats

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s