5 llibres sobre gossos

gos

 

 

 

Diuen que el gos és el millor amic de l’home, ja que un dels trets més característics de la seva espècie és la lleialtat cap els éssers humans. Ens agraden els gossos perquè són afectuosos, perquè ens fan companyia, perquè són juganers, però sobretot perquè són fidels. Per a tots els amants dels gossos, us recomanen novel·les en les quals ells són els protagonistes o els narradors, amics inseparables dels seus propietaris.  

➡ Una vida de gos de Peter Mayle. Boy, el gos de Peter, ens relata la seva vida a la Provença amb aquestes divertides memòries, des dels seus orígens, quan es barallava amb els seus germans per aconseguir menjar, fins que arriba a forma part de la família Mayle.

➡ El arte de conduir bajo la lluvia de Garth Stein. Enzo és un gos vell, ha viscut sempre amb Denny, pilot de carreres, i la seva família. Ara, a la vigília de la seva mort, fa balanç de la seva vida i rememora tot el que ha viscut al seu costat.

➡ Flush de Virginia Woolf. Flush és un cocker spaniel d’orelles llargues, cua ample i uns ulls atònits de color avellana. Als pocs mesos de néixer va ser regalat a una famosa poeta Elizabeth Barret. Flush es convertirà en el seu company inseparable i en el còmplice del seu afer amb un altre poeta.

➡ Cecil de Manuel Mújica Laínez. El dia que Cecil, un cadell de raça, és regalat a Manuel queda fascinat per ell i, a més, nota que el sentiment és mutu. A través dels seus ulls, coneixerem la vida de Mújica des que decideix abandonar Buenos Aires i instal·lar-se a una torre a la província de Córdoba.

➡ Las mejores historias sobre perros, una recopilació de Gerard Durell. El prestigiós naturalista i escriptor Durell va recopilar una sèrie de relats breus sobre gossos de grans autors com Jack London, Rudyard Kipling o James Douglas entre d’altres.

També us recomanem la nostra guia de lectura Gats i gossos a la literatura on trobareu més novel·les en les quals apareixen aquests animals.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s