Susanna Rafart i Rodolfo Häsler

poesia fotoEl proper dimecres 21 de juny, a les 19:30h, es realitzarà a la biblioteca de Mirasol l’última sessió del cicle Poe2ia, en el qual dos poetes es troben per recitar i per parlar-nos de les seves obres. En aquesta ocasió, ens visitaran Susanna Rafart i Rodolfo Häsler.  

Susanna Rafart és poeta i també cultiva la prosa i l’assaig. Va treballar com a professora de llengua a escoles de Secundària, però actualment es dedica a la crítica literària en diverses publicacions, col·labora regularment amb el diari Avui, la revista Caràcters i algunes cadenes radiofòniques. Ha publicat diversos poemaris, dels quals cal destacar Reflexió de la llum, 1999, guardonat amb el Premi Joan teixidor d’Olot, Jardins d’amor advers, 2000, Premi Joan Alcover de Palma de Mallorca; Pou de glaç, 2002, Premi Carles Riba; i Baies, 2005, Premi Cavall Verd de Poesia.

Rodolfo Häsler és un poeta nascut a Cuba, però que resideix a Barcelona des del 10 anys. Actualment és codirector de la revista Poesía080 de Barcelona, a més de treballar de traductor. Ha escrit diversos poemaris com Poemas de arena, 1982; Elleife, 1992, premi Aula de Poesia de Barcelona, o Poemas de la rue de Zurich, 2000.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s