Llibreries de Sant Cugat

5 06 2017

LlibreriesLes Biblioteques de Sant Cugat comprem una part del nostre fons a les llibreries locals. Les nostres llibreries de capçalera són Paideia, Celler de llibres, Alexandria i Patí de llibres. Però de la mateixa manera que el model de biblioteca ha anat canviant en els últims anys, el de llibreria també. De ser una simple botiga han passat a ser un agent cultural de la ciutat, no només venen i recomanen llibres sinó que també fan activitats culturals com presentacions, clubs de lectura, etc. Us recomanem que us apropeu a les llibreries de la nostra ciutat a veure tot el que us poden oferir.

  • Paideia. Aquesta llibreria generalista està situada al bell mig de Sant Cugat, al carrer Santa Maria, número 12. Porta més de 40 anys donant servei i és el lloc on varies generacions de santcugatencs van descobrir la lectura.
  • Celler de llibres. A la Rambla del Celler, número 25, es troba aquesta botiga on et recomanen o et busquen el llibre que necessités. A més, també fan un club de lectura de ciència ficció, una de les especialitzacions de les biblioteques, la de Volpelleres.
  • Alexandria llibres. Aquest any és el 30è aniversari de la botiga situada actualment al carrer Villà, numero 10. És una llibreria generalista amb més de 20000 títols disponibles, especialitzada en la recerca de llibres descatalogats i de qualsevol indret del món.
  • Patí de llibres. Al carrer Xèrric, número 22, es troba aquesta botiga especialitzada en literatura infantil i juvenil. Les seves llibreteres recomanen lectures per als més petits i més joves de la casa, basant-se en que cada lectura té el seu moment vital, perquè els llibres formin part de l’itinerari lector de cada infant i el facin créixer com a lector i com a persona.

llibreria paideia

celler de llibres

alexandria llibres

pati de llibres

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s