Economia per entendre el món

29 05 2017

coins-948603_960_720Cóm funciona el deute públic? Què és i com es produeix la inflació? I per què aquesta augmenta la prima de risc? Algunes persones no entenen molts d’aquests conceptes, però els interessa saber com funciona el món de la economia. Afortunadament, no necessiten ser matemàtics per entendre el sistema econòmic i el seu entramat, no és una ciència tan complicada, per això us recomanem 5 llibres d’economia per entendre el món.

  • 50 cosas que hay que saber sobre economia, d’Edmund Conway. Un llibre que explica com funciona l’economia d’una manera accessible per tothom, descrivint clarament conceptes que sentim cada dia als mitjans i a la vida quotidiana.
  • Cómo funciona la economia para dummies, de Leopoldo Abadía. L’autor ens exposa, amb una gran dosis de sentit comú i d’humor, què és i com funciona l’economia tan a escala estatal com internacional.
  • Economix, de Michael Goodwin. Una història de l’economia mundial en format còmic, amb un llenguatge fresc i divertit, que ens ajudarà a avaluar la situació actual o a saber interpretar els moviments de la borsa.
  • 23 cosas que no te cuentan sobre el capitalismo, de Ha-Joon Chang. Un assaig que mostra una mirada crítica sobre el nostre sistema econòmic, desmuntant els mites que sustenten el capitalisme com l’únic i el millor.
  • Por qué fracasan los paises, de Daron Acemeglou. Un llibre d’economia i de política que ofereix una nova perspectiva sobre els motius de la riquesa i la pobresa, que intenta demostrar d’una manera documentada que no és el clima, ni la geografia, ni la cultura, sinó les institucions el que fa que algunes nacions prosperin més que d’altres.
Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s