Tomàs Arias i Guillem Gavaldà

24 05 2017

poetesTomàs Arias és poeta, narrador i músic, a més de fundador i membre del col·lectiu literari Tecla, que dinamitza el món de les lletres al Berguedà. Amb aquest col·lectiu, Arias ha passat per tota mena d’escenaris i llibreries de Catalunya, Europa i Amèrica. Com escriptor, és autor de diversos poemaris: Romanços, Premi Salvador Espriu 2004; Odi sobre tela, publicat al 2011 i En fi, començo, que va veure la llum l’any 2015.

Aquest mes Tomàs Arias visitarà la biblioteca de Mira-sol amb el cicle Poe2ia, vindrà acompanyat de Guillem Gavaldà, una jove promesa del món literari català. Gavaldà va publicar l’any passat la seva primera i única obra, Fam bruta, amb la qual va guanyar el Premi Francesc Garriga. Filòleg i professor de llatí i grec, la seva font d’inspiració són els autors clàssics com Homer, Safo o Hesíode.

El proper dimecres 31 de maig, els coneixerem a la biblioteca de Mira-sol on recitaran alguns dels seus poemes i ens parlaran de la poesia i de la creació literària. És una activitat gratuïta i no cal inscripció prèvia.

foto blog

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s