Fills adolescents

28 03 2017

foto adolescentsL’adolescència és una de les etapes més difícils de la vida, una etapa plena de canvis, però no només per als adolescents, sinó també pels pares que conviuen amb ells i elles. Cóm afrontar aquesta etapa de la vida com a pares? És un tema que han intentat abordar molts llibres des de diverses perspectives. Avui us presentarem uns quants:

Un llibre ple de consells pràctics i que ha tingut molt d’èxit. Els seus autors volen ajudar-nos a establir les bases per una relació sana basada en la comunicació i no en les reprimendes. La seva estratègia és evitar les discussions i fomentar la comunicació sobre tots els temes.

Cardona analitza les preguntes que es plantegen molts pares i educadors sobre l’adolescència. Per millorar la comunicació amb un adolescent hem de lluitar contra les xarxes socials? És internet una competència? Sabem pactar sempre unes regles de joc i fer que es compleixin? A partir d’aquestes preguntes fa un anàlisi sobre la comunicació i el diàleg amb els nostres fills.

Funes ens parla de l’univers adolescent: l’atracció pel risc, els amors, la necessitat del grup, internet, l’escola… Però, sobretot, ens convida als adults a perdre la por i a veure-hi més enllà dels problemes, a saber escoltar i preguntar i a acompanyar els nois i les noies en aquesta etapa de maduració.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s