Llibres per somriure

siEl somriure és una gest associat a sentiments com l’alegria, la satisfacció, el plaer o la felicitat. No sabem si els llibres donen la felicitat, però aquests de ben segur us robaran un somriure.

La Societat literària i de pastís de pela de patata de Guernseyde Mary Ann Shaffer i Annie Barrows. Una galeria de personatges peculiars, tots grans amants de la literatura, que durant l’ocupació nazi organitzen reunions de lectura sobre novel·les clàssiques, al voltant d’un pastís de patata.

El bosque de los zorros, d’Arto Paasilinna. Una història, en el límit d’allò políticament correcte, en la qual el seu protagonista ha decidit fer-se gàngster, convencent a d’altres per a que donin els cops per ell. Tot va bé fins que els seus còmplices surten de la presó i venen a reclamar el motí.

Tres abuelas y un cocinero muerto, de Minna Lindgren. A la residència on viuen tres dones de 90 anys comencen a produir-se misteriosos assassinats, però ningú havia comptat amb la seva curiositat i la gran quantitat de temps lliure que tenen per posar-se a investigar els casos.

El proyecto esposa, de Graeme Simsion. Les estadístiques mostren que els homes casats són, de mitjana, més feliços i viuen més anys, per aquest motiu, un científic decideix començar el projecte Muller i crea un algoritme perfecte per trobar la dona adequada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s