Montserrat Roig a les biblioteques

12 11 2016

montroigMontserrat Roig fou una escriptora en llengua catalana de novel·les, contes i assaig. Nascuda a l’Eixample barcelonès el 13 de juny de 1946, va estudiar Filosofia i Lletres a la Universitat de Barcelona, on va participar en moviments de protesta amb diversos intel·lectuals catalans. Compromesa amb la lluita contra el franquisme i amb la defensa dels drets de la dona, va militar a algunes organitzacions. També treballà com a periodista escrivint articles a diferents publicacions i presentant i dirigint alguns programes de televisió.

Malauradament morí molt jove, el 10 de novembre de 1991, a l’edat de 45 anys. Per rememorar la figura de l’escriptora en el 25è aniversari de la seva mort, les biblioteques de Sant Cugat hem organitzat diferents activitats:

  • Paraules d’avui, un espectacle per adults ideat per Maria Manau i Frederic Roda, que representarà a la biblioteca Central l’actriu Mariona Casanovas acompanyada de la música de Emili Cuenca.

mariona-casanovas

  • Montserrat Roig, una exposició fotogràfica realitzada per Pilar Aymerich que estarà a la biblioteca de Mirasol del 17 de novembre al 15 de desembre.

pilar-aymerich

  • Acte homenatge, la poeta Marta Pessarrodona, l’actriu Montse Guallar i la fotògrafa Pilar Aymerich retran un homenatge a l’escriptora a la biblioteca de Mirasol, acompanyat d’una posterior ofrena floral.

marta-pessarodona-33156-horz

 

Podeu consultar els horaris de totes les activitats a Agenda

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s