5 llibres per llegir quan estàs trist

9 11 2016

llibres-tristDiuen que el dia més trist de l’any és el tercer dilluns de gener, que ha estat batejat a Estats Units amb el nom de Blue Monday. Per quin motiu? Perquè ja han passat les festes de Nadal, ens hem quedat sense diners i, a més, hem de tornar a la rutina de les nostres vides. Tot i així, el nostre humor no sempre es pot mesurar amb fórmules, hi ha dies que estem tristos o amb pocs ànims encara que no sigui dilluns, per això avui us recomanem novel·les per llegir quan esteu tristos:

1Manual per a dones de fer feines de Lucia Berlin. Una tria dels millors contes de l’escriptora, relats autobiogràfics i vitals, que encomanen alegria i ganes de viure alhora que il·luminen les parts més fosques de l’ànima humana.

1

2. El arte de conducir bajo la lluvia de Garth Stein. Enzo, el gos dels Swift, ha tingut una llarga vida. Ara fa balanç de la seva trajectòria i rememora tot allò pel que van passar ell i la seva família.

2

3. El dios de las pequeñas cosas d’Arundhati Roy. La vida de tres generacions d’una família de la regió de Kerala, al sud de l’Índia, que s’escampa pel món i s’acaba retrobant a la seva terra natal. Una història que són moltes històries, la majoria connectades per la mort accidental d’una nena anglesa que s’ofegà a un riu.

3

4. L’estiu que comença de Silvia Soler. Una narració que recull els cinquanta anys de vida de la Júlia Reig i l’Andreu Balart, vinculats abans de néixer per l’amistat de les seves mares. Però ells volen sentir-se lliures d’aquest destí que s’entesta a unir-los.

4

5. La felicidad es un té contigo de Mamén Sánchez. Un relat que comença amb la inexplicable desaparició del gentleman Atticus Crafstman, que sembla estar relacionada amb les males arts de cinc dones, treballadores de la revista Librarte. Aquesta intriga policíaca, acaba convertint-se en un drama i barrejant-se amb la tendresa que fa que, quan més fiquen la pota els seus personatges, més els estimem.

5

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s