Estiu a les biblioteques

maletalibrosA les biblioteques volem que aquestes vacances tothom porti un llibre a la seva maleta, motxilla o bossa de la platja, per això hem preparat diferents propostes.

A la biblioteca de Mira-sol trobareu les parelles d’estiu: dos llibres o un llibre + pel·lícula o cd, units per un tema en comú. Tot sota el lema: “No destorbeu, estic llegint”, perquè podeu llegir tranquils amb la parella que heu escollit. A la sala infantil, els nens i nenes podran fer nous amics amb els “Amics d’estiu”: grups de llibres, pel·lícules i música seleccionades per edat i per temes.

A la biblioteca de Volpelleres, us han preparat les maletes per fer diferents viatges: per l’Àfrica, per l’escriptura, pel jazz… Les “Maletes d’estiu” inclouen dos llibres, o un llibre i una pel·lícula o música; reunits per temes. No marxis sense la teva maleta!

A la biblioteca Gabriel Ferrater tenen per tots vosaltres unes fuites molt especials a la sala infantil. A les caixes de fruites podreu escollir lectures segons les edats.

 Apropeu-vos a la biblioteca aquest estiu, que ben aviat tindrem més propostes.

Adults5  Adults2  Amics estiu3

IMG_20150703_121717  maleta 1  maleta 4

fruites infantil 4  fruites infantil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s