Préstec de llibres electrònics a les biblioteques

8 06 2015

ebiblioDes d’avui, 8 de juny, entra en funcionament el servei de préstec de llibres electrònics amb el carnet de les biblioteques, al qual es podrà accedir a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents. El servei està disponible a aquesta adreça. També s’hi pot accedir descarregant l’aplicació eBiblio Catalunya, disponible per a  Android.

A Ebiblio trobareu novetats editorials de diverses temàtiques, tant novel·la com obres de no ficció, de ciències socials, esports, informàtica, viatges, etc.

A més s’ofereixen dues opcions de lectura:

  • Reproducció en temps real (streaming), a través de qualsevol navegador del teu ordinador personal o del navegador d’altres dispositius (tauleta, telèfon intel·ligent).
  • Mitjançat la descàrrega, per qualsevol dispositiu compatible amb DRM Adobe.

La normativa de préstec d’aquests llibres electrònics varia respecte a la de llibres en format paper: es poden agafar un màxim de dos documents i el préstec serà de 21 dies. No caldrà fer la devolució ja que una vegada acabat el préstec, el document deixarà de ser accessible des dels dispositius.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s