Club Lectura Anglès: Summertime

13 05 2015

summertimeAhir es va reunir el Club de Lectura d’Anglès a la biblioteca de Mirasol, Marta Pessarrodona, per comentar The Gathering, d’Anne Enright. La novel·la reconstrueix la història d’una família mitjançant els records i els secrets dels seus membres. Per saber-ne més, consulteu la fitxa de lectura on trobareu informació sobre l’escriptora, l’obra i també algunes qüestions per reflexionar sobre aquest llibre.

Molt diferent és la temàtica de la següent lectura, que s’apropa al gènere autobiogràfic. Es tracta de Summertime, de J.M. Coetzee, escriptor nascut a Sudàfrica i guanyador del Premi Nobel de Literatura. Summertime és la tercera d’una sèrie de memòries novel·lades de l’autor junt amb Infància i Joventut. La història transcorre a mitjans i finals dels anys 70 a Ciutat del Cabo i explica la vida de un tal John Coetzee, des de la perspectiva de cinc persones que l’han conegut. Encara que hi ha similituds entre l’escriptor real i el personatge de la seva novel·la, també hi ha algunes diferències.

Si voleu saber més sobre novel·les com aquesta i de pas practicar anglès, podeu apuntar-vos al Club de Lectura. Si voleu participar, passeu per les biblioteques.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s