Club Lectura Anglès: The Gathering

15 04 2015

Rgathering enrightestless, de William Boyd, va ser la novel·la que van comentar ahir els membres del Club de Lectura d’Anglès a la biblioteca de Mirasol, Marta Pessarrodona. Una història emocionant sobre espionatge i contraespionatge, que manté la tensió fins l’últim moment. Si voleu saber més sobre el seu autor i sobre Restless podeu consultar la fitxa de lectura.

El següent llibre serà The Gathering, de Anne Enright, que va guanyar el premi Booker el 2007. La seva autora narra la obscura història de la família Hegarty. Nou membres dels Hegarty es reuneixen al funeral del seu germà Liam, que va aparèixer ofegat al mar de Brighton. Sembla que l’alcoholisme no és la única causa de la seva mort. Aquest és el punt de partida on començaran a desvetllar-se fets ocults del passat, reconstruint una història de records i secrets, dels fantasmes domèstics que viuen amb moltes famílies.

Si voleu gaudir de la lectura i reunir-vos amb altres lectors, podeu participar en els Clubs de Lectura. Passeu per les biblioteques i us explicarem com fer.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s