Club Lectura Anglès: Restless

Els mrestlessembres del Club de Lectura d’Anglès es van reunir ahir a la biblioteca de Mira-sol,  per comentar el sisè llibre que s’havien llegit: Book of Illusions, de Paul Auster. Una novel·la on trobem les històries i personatges característics del món que crea el novayorkí a les seves obres, entre la llum i l’ombra, entre la realitat i el surrealisme.

La següent lectura que s’ha escollit per aquest club és Restless de William Boyd. La seva protagonista, Sally Gilmartin, és una dona amb una vida aparentment tranquil·la i molt corrent. Un dia li haurà d’explicar a la seva filla la seva vida oculta: ella és Eva Delectorskaya, va néixer a Rússia i va treballar com a espia anglesa durant la Segona Guerra Mundial. Una història d’espionatge i contraespionatge, plena tensió, que ens transporta a aquest món on predomina la mentida i la traïció.

Si voleu saber més de la intrigant història i del seu autor, podeu consultar la fitxa de lectura. I si voleu participar en algun Club de Lectura, passeu per les Biblioteques i us informarem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s