35è Premi Ramon Llull a Sant Cugat

Xavier Bosch (Foto: Artur Ribera, publicada al Tot Sant Cugat) Divendres passat vam conèixer el darrer Premi Ramon Llull 2015que va anar a parar a unes mans ben properes: al periodista i escriptor Xavier Bosch.

Veí de Sant Cugat, Xavier Bosch ha estat premiat per la seva quarta novel·la, Algú com tu, que el proper de mes març sortirà la venda editada per l’editorial Planeta, tant en català, castellà com també francès. Una novel·la que reconstrueix una, fugaç però intensa, història d’amor secreta a París.

Mentre esperem la novel·la premiada, us proposem que passeu per les biblioteques, hi trobareu altres libres de Xavier Bosch per anar fent boca. Bona lectura!

Se sabrà tot, de Xavier BoschSe sabrà tot, Homes d’honor Eufòria són els títols més coneguts del guanyador del Premi Ramon Llull 2015, especialment el primer d’aquests títols, que ja va merèixer el Premi Sant Jordi 2009. En aquests tres llibres, Xavier Bosch ens presenta a Dani Santana, el periodista-investigador que descobreix trames corruptes, desemmascara màfies i denuncia negocis bruts a casa nostra.

Amb Algú com tu, Xavier Bosch deixa la novel·la negra per escriure una novel·la un amor secret que es descobreix al cap de molts i molts anys. Paulina Homs i Jean-Pierre Zanardi, un galerista parisí, es coneixen després d’una trobada fortuïta i comparteixen quatre dies intensos i apassionats que els marcaran per sempre. Però aquest amor haurà de romandre en secret, i no serà fins anys més tard, que la filla de Paulina descobrirà aquest l’amor clandestí a través de cartes i altres sorpreses.

Des de les Biblioteques de Sant Cugat felicitem a Xavier Bosch per haver rebut el Premi Ramon Llull 2015, que arriba ja a la 35a edició, i us animem a llegir les seves novel·les i altres 

Per saber-ne una mica més us enllacem amb la notícia publicada al Tot Sant Cugat i al diari Ara.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s