La BCN més negra

Torna el BCNegra 2015!Barcelona es tenyeix de negre per ser l’escenari del festival literari més misteriós, més perillós i més intrigant, més criminal de l’any: torna el BCNegra!

Des d’avui i fins el 7 de febrer, el BCNegra us ofereix activitats de tota mena: taules rodones, conferències, exposicions, musica i també cinema entorn a la novel·la negra i tot allò que l’alimenta: els crims, la crisi, el futbol, els traïdors, l’economia criminal o els nous i antic baixos fons. Enguany, que s’arriba a la Xa edició, el festival recupera el Premi Crims de Tinta per a novel·la negra escrita en català i ha premiat ja a Alícia Giménez Bartlett amb el Xè Premi Pepe Carvalho 2015, en record a Manuel Vázquez Montalbán.

Consulteu el programa, conegueu autors catalans i d’arreu, consagrats i novells, i recordeu: “Si, en acabar gener, sentiu a parlar de crims de paper, de llibres que entusiasmen, d’autors coneguts i per conèixer, és que sou a Barcelona i pels seus carrers se celebra una nova edició de BCNegra, el festival d’hivern de la novel•la negrocriminal europea.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s