Club Lectura Novel·la: Una qüestió personal

Una qüestió personal, Kenzaburo OéUna història dura i cruel. La terrible història de Bird, un jove professor anglès que viu al Japó té el desig secret de viatjar a Àfrica per donar un nou sentit a la seva vida, que veu com a rutinària i avorrida. Però els seus projectes topen de ple amb una sorpresa inesperada. La seva parella dóna llum a un monstruós bebè, condemnat a la mort imminent o, en el millor dels casos, una vida de vegetal. Durant tres dies i tres nits, Bird, s’arrossegarà fins a la part més fosca del seu interior entre la por al canvi i a la renúncia.

Aquesta història és Una qüestió personal, la novel·la de l’autor japonès Kenzaburo Oé, basada en la pròpia experiència de l’autor, i és també la lectura escollida pel Club de Lectura de novel·la de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, conduït per Sussanna Camps.

Per saber-ne una mica més, podeu fer una ullada a la fitxa de lectura. I si us animeu a compartir les vostres lectures i opinions, passeu per les biblioteques i us explicarem com participar als Clubs de Lectura!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s