Club Lectura Anglès: A far cry from Kensington

A far cry from Kensington, de Muriel SparksUna bona manera de compartir lectura i aprendre anglès. Això és el Club de Lectura en anglès de la Biblioteca de Mira-sol!

El passat dimarts 11 de novembre els i les participants al Club van reunir-se novament per debatre sobre la segona lectura d’aquest curs: The human factor, de l’escriptor anglès Graham Greene. Una novel·la fascinant plena de tendresa. humor, ritme i dubtes. Per a Maurice Castle ha arribat el temps de retirar-se dels serveis de seguretat interns i viure tranquil·lament amb la seva esposa africana Sarah. Però unes filtracions, aparentment sense importància, semblen apuntar a Castle. És realment un traïdor, o potser hi ha una traïció pot ser alhora un acte de lleialtat. Podeu saber-ne una mica més llegint la fitxa de la lectura.

La propera lectura del Club serà A Far Cry from Kensington, de l’escriptora Muriel SparkI si teniu ganes de llegir i a més millorar el vostre anglès, passeu per les biblioteques i us informarem sobre com participar als Clubs!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s