Club Lectura Novel·la: Narziss i Goldmund

Narziss i Goldmund, de Hermann HesseEl Club de Lectura de Novel·la de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, conduit per la Susana Camps, s’ha reunit de nou per parlar, aquest cop, d’una novel·la del conegut novel·lista alemany Hermann Hesse: Narziss i Goldmund.

Una història que ens parla de Narziss, un jove monjo, que coneix Goldmund, que ingressa al mateix monestir per a fer el noviciat. Narziss representa l’esperit, la vida erudita i intel·lectual, la raó, la justícia, la pietat, l’ordre… En canvi, Goldmund, viu entregat als sentits, els sentiments, l’instint, la vida artística, la passió… Narziss observa ben aviat que Goldmund no té una autèntica vocació i l’aconsella que reorienti la seva vida. Goldmund marxa del monestir i a l’exterior viurà experiències que el faran conèixer de prop l’amor, la crueltat, la injustícia… Una gran novel·la sobre la iniciació i els cicles de la vida.

Podeu consultar aquí la Fitxa de lectura, i si us interessa, veniu i pregunteu-nos com participar als Clubs de Lectura. Animeu-vos compartir la lectura!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s