Grec 2014

30 06 2014

MURS, de La Fura dels Baus (Fotos: La Fura dels Baus)M.U.R.S: La revolució de la Fura dels Baus amb el primer smartshow dedicat a les smartcities i la incomunicació en l’actual societat de la informació serà l’espectacle que inaugurarà el Festival Grec 2014.

El Grec, que arriba ja a la 38a edició, com enguany amb una programació que inclou teatre innovador amb espectacles catalans i estrangers, com Merda d’Artista o Shakespeare on the beat; la música de Mayte MartínAnoushka Shankar o The Eels, la dansa agosarada de Wonderland, amb la companyia novaiorquesa Gallim Dance Company o l’art flamenc d’Antonio Canales, circ amb l’homenatge al pallasso Monti i com cada any, les converses a les Biblioteques de Barcelona i els espectacles infantils del Minigrec.

Tot això i molt més és el que trobareu dins la programació del Grec, que arrenca ja aquest dilluns 30 de juny fins finals de juliol.
Amants del teatre, no us ho perdeu!

Us deixem seguidament la presentació del Festival Grec 2014, escrita pel seu director, Ramon Simó 

Presentació del Festival Grec 2014

Tenim una bona notícia per donar-vos: el Grec 2014 comença a fer camí. En moments com els que vivim, quan sembla que la cultura és menystinguda, abandonada i perseguida en nom de la utilitat i el pragmatisme, del benefici econòmic i d’una pretesa salvació comptable del sistema que només comporta desigualtat, aquesta es pot considerar una bona notícia.

Estem preparant un Grec obert, amb més opcions de participació, amb la voluntat de provocar les sensacions, d’estimular la curiositat, de transmetre els coneixements que només les arts escèniques poden provocar, estimular i transmetre. Fora del guany, fora del llenguatge economicista que mutila la realitat, la cultura ens ofereix l’àmbit en el qual es poden desenvolupar sense previsió de benefici les idees de solidaritat, tolerància, crítica, bé comú, laïcitat, igualtat, democràcia, llibertat… Voldríem viure en un món on la discussió i l’evolució de  totes aquestes idees  encara fos possible. Hi posarem, des del Grec, el nostre humil granet de sorra, la nostra feina i la nostra il·lusió. Provarem d’oferir-vos alguna cosa que vagi més enllà de la utilitat mal entesa, de les sensacions i emocions programades i catalogades, més enllà de la indústria quotidiana amb la confiança que vosaltres, ciutadans, espectadors, amics, donareu el sentit últim al festival.

Gràcies per compartir amb nosaltres el desig de teatre, de dansa, de circ, de música… de cultura.

Benvinguts al Grec 2014!

Ramon Simó
Director del Grec

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s