Avui recomanem…

Les nostres recomanacions!

A vegades escollir una lectura no és feina fàcil. Hi ha molts títols, moltes opcions i poc temps!

Per això, des de les Biblioteques de Sant Cugat volem donar-vos un cop de mà i recomanar-vos novel·les interessants, relats curiosos o llibres que ens han agradat. Avui tornem amb una nova recomanació: el llibre El elemento, de Ken Robinson. Un bon llibre que us farà pensar i reflexionar.

Bona lectura!

El elemento, de Ken RobinsonEl elemento, de Ken Robinson

Vaig arribar a llegir El elemento de Sir Ken Robinson per aquelles casualitats de la vida: sóc pare de 2 criatures i intento esbrinar de quina manera puc ajudar-los a entendre i trobar altres maneres d’aprendre. Aquest llibre no només ens ajudarà a entendre altres maneres d’educar i valorar les aptituds i coneixements dels nostres fills, sinó que, com ho va fer amb mi mateix, et plantejarà peguntes que t’acompanyaran per sempre: estic on vull estar? Faig el que vull fer? M’omple el que faig?

Totes aquestes preguntes i moltes altres troben resposta dins d’aquest llibre. La sèrie d’experiències personals, educatives, emocionals i professionals que ens presenta en Ken Robinson faran que veiem les nostres vides, feines, aficions, des d’un altre meravellós punt de vista.

És un llibre valuós perquè a banda de plantejar-nos molts dubtes existencials propis, planteja que la educació dels fills no hauria d’estar sotmesa a tests d’intel·ligència o quadrants rígids, sinó a les necessitats “vitals” o “emocionals”, és a dir, a les passions de cadascú.

Per acabar, una frase tan certa com crua: “La mayoría de los adultos no tienen idea acerca de su propio talento”. I vosaltres, esteu en el vostre element?

Trobareu aquest llibre a les Biblioteques de Sant Cugat! Només us cal el vostre carnet i venir a buscar-lo.
Consulteu el catàleg!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s