Antonio Muñoz Molina

Antonio Muñoz Molina, Premi Príncep d'Astúries de les Lletres 2013Fa pocs dies, l’escriptor Antonio Muñoz Molina va rebre el Premi Príncep d’Astúries de les lletres 2013.

Amb aquest reconeixement, volem proposar-vos que recupereu algunes de les seves novel·les que trobareu a les Biblioteques de Sant Cugat: El invierno en Lisboa, El viento de la Luna, La noche de los tiempos o Sefarad, una novela de novelas, entre moltes altres!

Consulteu el catàleg i veniu a buscar la vostra novel·la!

Entre les diverses candidatures d’onze països diferents i noms com Luis Goytisolo, John Banville o Haruki Murakami, el jurat del Premi Príncep d’Astúries de les lletres 2013 ha optat per reconèixer la tasca de l’escriptor Antonio Muñoz Molina, nascut a Úbeda (Jaén) el 1956.

Segons els Jurat, Antonio Muñoz Molina és “intel·lectual compromès i observador escrupolós de la realitat que entén l’escriptura com el fet personal d’atresorar d’experiències compartides, com una persecució del fugitiu moment en què el record es transforma en un certesa estètica. Periodisme i literatura es fonen en la seves obres amb un estil sobri, refinat i depurat, sense artificis innecessaris i amb certa melangia”.

Per saber-ne una mica més, us recomanem l’article Antonio Muñoz Molina, un tòtem literari de la revista El Núvol i us animem a consultar el catàleg i llegir les seves novel·les.

Bona lectura!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s