Any Espriu a Sant Cugat

Dibuix de Salvador Espriu (de Josep Pla Narbona)Aquest 2013 tota Catalunya celebra i recorda el centenari del naixement de Salvador Espriu. I el nostre municipi també s’afegeix a la festa!

El proper dissabte 2 de març tindrà lloc la presentació oficial de l’Any Espriu a Sant Cugat. Serà a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater a les 12h del migdia i comptarà amb la presència de Ramon Balasch, Lluís Calvo i Dolors Vilarassau.

El programa d’activitats de l’Any Espriu a Sant Cugat comença amb unes 35 propostes, algunes organitzades per l’Ajuntament de Sant Cugat i serveis locals com les Biblioteques, però d’altres aniran a càrrec d’entitats com Òmnium, els Amics de la Unesco, Canals Galeria d’Art i els Amics de Pedra. Dins la programació, que anirà sumant noves propostes, hi haurà xerrades, sortides, recitals, clubs de lectura, espectacles teatrals i també exposicions com Fragments, Versots, Intencions, Matissos, imatges per a la poesia de Salvador Espriuque podeu veure a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.

L’Any Espriu pretén recordar a un dels més grans poetes catalans i difondre la seva obra i el seu missatge.

Per saber-ne més us deixem les notícies de Tot Sant Cugat i Cugat.cat. I si teniu ganes de llegir Espriu, no espereu més: veniu a les Biblioteques!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s