Narracions amb premi!

23 05 2012

Isaac Ballester, Helena Monsó, Alma Gamper i Carles Torrescasana són els nens i nenes que han guanyat el 7è Premi de Narrativa Infantil, organitzat per l’Ajuntament de Sant Cugat, centres educatius i les llibreries Alexandria, El Celler de Llibres, Mythos, Paideia i El Pati de Llibres.

El jurat, format també per personal de les Biblioteques de Sant Cugat, ha rebut uns 550 obres dels diversos centres educatiusde Sant Cugat i un de Bellaterra. A més dels guanyadors citats, gairebé una trentena de narracions han rebut també alguna menció. I és que la qualitat de les propostes presentades ha estat molt destacada pel propi jurat, que valora aquest premi com una bona manera d’estimular i promoure la imaginació, la lectura i l’escriptura entre els infants i joves.

Les obres guanyadores del 7è Premi de Narrativa Infantil, segons la seva categoria, son:

  • En Bernat, un follet entrameliat, de Issac Ballester, de tercer de primària. Menció especial per a Les notes, de Adriana Vancells.
  • Una nit amb la Mona Lisa, d’Helena Monsó, de quart de primària. Menció especial per a El meu amic el llop, de Biel Molist.
  • Una fletxa de plata, de Alma Gamper, de cinquè de primària. Menció especial per a El gran viatge d’Arthur, de Marc Urrutia.
  • L’olivera, de Carles Torrescasana, de sisè de primària. Menció especial per a En Rashid fa amics, de Miquel Aballanet.

Enguany, els petits autors i autores premiades podran realitzar un taller d’escriptura creativa.

Des de les Biblioteques de Sant Cugat felicitem a totes les persones premiades i animem a totes participants a seguir escrivint i a gaudir de la lectura!!

Trobareu més informació a les notícies del Tot Sant Cugat, de Cugat.cat i de la Sala de Premsa, de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s