Club de lectura cinema: Partir

26 03 2012

Partir, la novel·la de l’escriptor marroquí Tahar Ben Jelloum és la lectura que aquest mes està llegint el Club de Lectura de Cinema d’Autor.

Partir ens narra una història sobre un dels fets més històrics i universals: les migracions humanes. L’autor ens situa a la ciutat portuària de Tànger. Al cafè Hafa, un grup de joves s’hi reuneixen i contemplen les costes espanyoles somiant arribar-hi algun dia. Un dels joves, Azel, decideix emprendre un viatge curt però extremadament perillós dalt d’una pastera. Viu de prop el perill i fins i tot la mort. Un cop a Espanya, el futur que l’espera és incert…

Tahar Ben Jelloum és un novel·lista molt conegut, tant per les seva literatura com també pel seu compromís social i polític, exigint respecte i consideració per les persones migrants, un dels col·lectius que massa sovint és acusat injustament per problemàtiques i mancances socials als països de destí.

Si us interessa saber-ne més, us oferim també la fitxa de lectura! I si voleu participar als clubs de lectura, veniu a la biblioteca. Us n’informarem!

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s