Club lectura teatre: Truca un inspector

3 12 2011

Truca un inspector, de l’autor anglès J.B. Priestley, és la peça teatral que llegeix i comenta el club de lectura de teatre durant el mes de desembre.

Arriba al Teatre Auditori de Sant Cugat aquesta representació de gran format, dirigida i protagonitzada per l’actor i director Josep Maria Pou, juntament amb altres actors com Carles Canut o Victòria Pagès.

Un inspector de policia truca al domicili de la família Birling. Els interromp a mig sopar de celebració pel prometatge de Sheila. L’inspector pregunta i indaga quina pot ser la implicació dels comensals en el suïcidi d’una noia. L’obra de J. B. Priestley desenvolupa una trama on el suspens i la intriga complementen el missatge de l’autor: demostrar com les nostres desicions i els nostres actes indiciduals tenen repercussions i conseqüències sobre altres persones. El fet de pertànyer a una mateixa societat ens fa responables del què passa al nostre voltant. Una proposta crítica, amb forta càrrega social que vol ser una crida a la consciència i la implicació col·lectiva.

Si us interessa, no ho dubteu: veniu a les biblioteques i consulteu el catàleg!

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s